Online CAR-verzekering


Online CAR-verzekering

Op Carverzekeringdirect.nl vindt u diverse soorten CAR-verzekeringen. U kunt de CAR-verzekering online aanvragen voor uw bouw- of installatie- of montageproject!

Kies uw online CAR-verzekering!

Doorlopende CAR-verzekering (MKB en ZZP)
Maatwerkofferte aanvragen!
Voor MKB en ZZP (aannemer, dakdekker, klusbedrijf en timmerman)
Voor al uw bouwwerken of projecten
Premie gebaseerd op jaarlijks omzet
Polis CAR-verzekering in pakket
Verzekerde bedragen naar keuze
Particuliere CAR-verzekering
Direct online aanvragen!
Voor particulieren
Bouw en verbouw van uw woning
Eénmalige premie op basis van bouwsom
Losse polis CAR-verzekering
 
Tijdelijke CAR-verzekering
Maatwerkofferte aanvragen!
Voor aannemers, opdrachtgevers en particulieren
Specifiek voor een bouwwerk of project
Eénmalige premie op basis van bouwsom
Losse polis CAR-verzekering
 

Doorlopende CAR-verzekering MKB en ZZP

Doorlopende CAR-verzekering

Voor MKB-bedrijven en ZZP-ers in de bouwsector hebben verzekeraars speciale CAR-verzekeringen voor het MKB en ZZP ontwikkeld. Een CAR-verzekering MKB biedt dekking voor zowel uw werkzaamheden als aannemer of als onderaannemer. U kunt online een offerte of de CAR-verzekering MKB online bij carverzekeringdirect.nl aanvragen.

Waarom een CAR-verzekering voor een hoofd- of onderaannemer?

De meeste bedrijven hebben een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) afgesloten, maar deze verzekering dekt niet de schade aan het bouwwerk of de gebruikte materialen of gereedschappen.

Doorlopende constructie all risk verzekering

Speciaal voor schade aan het bouwwerk en de gebruikte (hulp)middelen is de constructie all risk verzekering ontwikkeld. Door het afsluiten van de CAR-verzekering voor MKB en ZZP-ers zorgt u voor een dekking voor al uw werkzaamheden. De laatste jaren zien verschuift de aansprakelijkheid van de bouwrisico’s, gelukkig kunt u de CAR verzekering afsluiten zowel als hoofd- en als onderaannemer. U bent dan altijd zeker van dekking.

Particuliere CAR-verzekering

Particuliere CAR-verzekering

Met de particuliere CAR-verzekering verzekert u de risico’s van het bouwen of het verbouwen van uw woning. Gaat er wat mis, dan vergoedt de CAR-verzekering de gedekte schade. De Particuliere CAR-verzekering is speciaal ontwikkeld voor particulieren die in eigen beheer een woonhuis bouwen of verbouwen een verzekering. Wij geven u graag meer informatie over het nut en de dekking van deze particuliere CAR-verzekering.

Waarom een Particuliere CAR-verzekering?

Een woonhuis in aan- of verbouw (bijvoorbeeld de aanbouw van een garage of serre) staat bloot aan diverse risico’s. Vaak zijn dat risico’s die niet gedekt zijn onder uw particuliere opstal-, inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering. Een paar voorbeelden:

  • Stormschade aan de half afgebouwde extra bovenverdieping.
  • Diefstal van bouwmaterialen.
  • Waterschade aan de nieuwe parketvloer of aan het stucwerk door een lekkende cv-installatie.
  • Het natuurstenen keukenaanrechtblad dat in eigen beheer gemonteerd wordt, breekt.
  • Scheuren in de muren van de eigen woning of die van uw buren door hei- of graafwerkzaamheden.
  • Bij de opbouw van een steiger veroorzaakt u schade aan de auto van de buren.

U heeft ook dekking bij het inschakelen van een aannemer

Vaak heeft een aannemer al een bouwverzekering (in de markt ook wel CAR-verzekering genoemd) afgesloten. Toch kan het voor u verstandig zijn om zelf een Particuliere CAR-verzekering af te sluiten.

De voordelen van de de particuliere CAR-verzekering:

  • Alle partijen die in uw opdracht werken, zijn meeverzekerd. Denk bijvoorbeeld aan de loodgieter, elektricien of de keukeninstallateur.
  • Particuliere CAR-verzekering dekt ook de werkzaamheden die u zelf aan (delen van) het bouwproject uitvoert.
  • U bent zeker van een goede dekking tijdens het gehele bouwproces. U bent niet afhankelijk van de verzekering van de aannemer.
  • U bent er zeker van dat de premie is betaald. U kiest de dekking die bij u past

Particuliere CAR-verzekering biedt een ruime dekking tegen schade als gevolg van beschadiging of diefstal tijdens de bouw.

U verzekert minimaal de rubrieken I: Het werk en Rubriek II: aansprakelijkheid.

Tijdelijke CAR-verzekering

Tijdelijke CAR-verzekering

De tijdelijke CAR-verzekering geldt voor één specifiek bouwwerk of bouwproject, bijvoorbeeld de bouw van een bedrijfspand, uw woning of het bouwen van een machine.

De tijdelijke CAR-verzekering stopt automatisch na de bouwperiode of bij het einde van de onderhoudstermijn. De tijdelijke CAR-verzekering kan zowel zakelijk als particulier worden afgesloten en is zeer geschikt voor eigen woningbezitters met nieuwbouw projecten of plannen voor een verbouwing. Download het aanvraagformulier voor de tijdelijke CAR-verzekering en u kunt uw tijdelijke CAR-verzekering direct afsluiten.